A „nagy” mesemondók

A „nagy” mesemondók

Iskolánk szorgalmas, lelkes tanulói a hógolyózás és szánkózás helyett 2018. december 15-én reggel útnak indult, hogy megmérettesse magát a VI. Tankerületi mese- és prózamondó versenyen, melyet a Békés Megyei Hunyadi János Gimnázium és a Csanád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezett. Egy igazán színvonalas programban vettünk részt, melyben megismerhettük az iskola sajátosságait. A Duma Zsolt által vezetett Duma Színház előadásában modern táncbemutatót, és karácsonyi énekeket hallhattunk. Ezt követte Havancsák Piroska intézményvezető asszony szívélyes köszöntője.
A versenyzők 1-2. és 3-4.osztályos korcsoportonként voltak meghallgatva és értékelve. Szünetben időtöltésként kreatív foglalkozáson vettek részt, melyen adventi díszeket és hóembert készíthettek. Egy idő után azonban mindenki izgatottan várta a zsűri eredményhirdetését. Nagyon sok felkészült és tehetséges tanuló mellett a gyerekek oklevélesővel érkeztek haza.
Helyezések:

1-2. osztály

I. hely: Benkő Antal 2. b
III. hely: S. Nagy Kristóf 2. b

 

3-4. osztály

II. hely: Kulcsár Anna Helga 3. a
III. hely: Uhljár Dániel László 3. a
Különdíj: Süle Árpád 4. b
Köszönet illeti a felkészítő szülőket és pedagógusokat!

Köszönjük a Nagyszénási Polgármesteri Hivatalnak és Arató Vilmosnak a biztonságos utaztatást, valamint a kísérő szülőknek Kulcsár-Magola Helgának és Bliznák Mariannának a segítséget!

Pavlóné Szél Erzsébet
pedagógus