Szülői értekezlet – Leendő elsősök

20170525_172245[1]-min

Az idei évben május 25-én került sor a leendő első osztályosok szülői értekezletére, melyen Závogyán Judit intézményvezető asszony, Kristofóriné Csongrádi Krisztina alsós intézményvezető-helyettes, az 1.a osztály leendő osztályfőnökei ( Zalai Sándorné és Timárné Bene Melinda) és az 1.b osztály leendő osztályfőnökei (Rikkerné Filó Beáta és Zábrák Daniella) valamint a szülők nagy többsége részt vett.

Az összevont értekezleten intézményvezető asszony rövid tájékoztatást adott a szülőknek az egész napos iskola működési elvéről és előnyeiről, illetve bemutatta a leendő osztályfőnököket. Az idei évben is nagy sikernek örvendő papír – és pet palack gyűjtésre is felhívta a figyelmüket. Az abból befolyó pénzt ismét az első osztályosok termei kapják, melyek ezáltal új padokkal és asztalokkal lesznek felszerelve.

Ezután külön értekezletet tartott a két osztály, ahol személyesen is megismerhettük a szülőket és ők is minket. Rövid bemutatkozás után kiosztásra került a felszerelés lista, megbeszéltük a tankönyvek várható kiosztási időpontját és arra hívtuk fel a figyelmüket, hogy vigyázzanak taneszközökre, hisz más gyerekek is fogják még használni. Megbeszélésre került a beszoktatási időszak (2-3 hétig még bekísérhetik a gyermekeiket, de utána már kint várják az udvaron őket), a várható órafelosztás, és a higiéniai elvárások. A szülők érdeklődéssel fogadtak minden új információt, összefogásba kezdtek az iskola játékparkjának fejlesztésén. Már most elkezdték gyűjteni a papírokat és palackokat a gyerekeknek, hogy minél sikeresebb legyen a pénzgyűjtés az új padokra.

Összességében elmondható, hogy egy nagyon sikeres és támogató szülői csapatot kapunk a jövő tanévben. Reméljük, hogy a kezdeti összefogás nem hagy majd alább és 8 évig támogatni fogják oktató-nevelő munkánkat és iskolánkat.

Képek:

20170525_172245[1]-min 20170525_172256[1]-min