SPORT-ÉS EGÉSZSÉGNAP 2019. április 17.

Az alsó és felső tagozat együttes részvételével került megrendezésre v2019. Április 17-én a sport- és egyészségnap. A rendezvény nagy előkészületekkel lett megrendezve, és az iskola pedagógusai is aktívan részt vettek a lebonyolításban.

A megnyitó után a közös bemelegítés következett, melyet két egykori diákunk tartott? Bella Krisztina és Borza Bettina. Ezután az alsó tagozatosok évfolyamonként játszották a nagy sikernek örvendő „Védd a várat!” elnevezésű  ügyességi játékot. A gyerekek többsége láthatóan jól érezte magát és nagy lelkesedéssel próbálták a legjobb teljesítményt nyújtani. Ezalatt a felsősök jól koordinált állomásokon tették próbára tudásukat az egészség terén. Különböző szórakoztató, ugyanakkor figyelmet igénylő feladatokban vettek részt a nebulók. Az izgalmas tevékenységek, mint a Szupertüsszencs, Okostányér, Puzzle, Gémkapocs-fűzés, Kerékpáros ügyességi verseny, Távolugrás és a Sulirendőr gazdagították a gyerekek tudását és erősítette közösségüket.

A tízórai szünet után az alsósok és felsősök programja megcserélődött, ezáltal minden kisdiák részt vehetett az összes programban.

A nap zárásaként következett az oklevelek és a civil szervezetek ajándékainak kiosztása.

A sportnapon nagyon jól átgondolt, szórakoztató, minden izmot megmozgató programokon vehettünk részt, amelyek kicsiknek, nagyoknak egyaránt kellemes élményt nyújtott.

Köszönjük a megvalósításban való közreműködést az orosházi Egészségfejlesztési Irodának, a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, a Magyar Autóklub Nagyszénási Szervezetének, az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársainak: Tari Ferencnek és Nagy Tamásnak,  és Nagy Dorina szociális segítőnek.

Köszönjük a Forintos Alapítványnak, a Fejlódó Nagyszénásért Egyesületnek és az Összetartozunk Szociális Alapítványnak és a Magyar Autókloub Nagyszénási Szervezetének a felajánlásokat, mellyel megörvendeztethettük a gyerekeket.

DSCN5644 DSCN5727 DSCN5763 DSCN5771 DSCN5858 DSCN5696 DSCN5860