Farsangi rendezvény az alsó tagozaton

2019. március 1-jén, pénteken délután került megrendezésre az évenként ismétlődő farsangi mulatságunk, melyet a Nagyszénási Kulturális Központban rendeztünk meg. Hagyományainkhoz híven az alsó tagozat összes dolgozója, valamint az iskola vezetése is kivette a részét az előkészületi munkákból. Együttes erővel készültek el például a dekorációk, a díszítés, a sorszámok és a tombolaszelvények, valamint a zeneszámok vágása, másolása és nem utolsó sorban az oklevelek és a meghívók elkészítése. A teljes összefogásból nem maradtak ki a szülők sem, akik tárgyi és anyagi támogatásokkal, illetve kétkezi munkájukkal segítették a rendezvény zavartalan lebonyolítását.

Az osztályok sikeres és sokszínű produkciókkal kápráztatták el a közönséget, melyek közül kiemelkedik a 4. b osztály árnyjáték műsora. Sok kisgyermek öltött magára ötletes jelmezt, melyet a zsűri jutalmakkal díjazott. A farsangi főnyereményt Hári Luca nyerte meg, aki egy tortát vihetett haza.

A rendezvényünket támogatta a Forintos Alapítvány, Kukla Imréné Erzsike,  a CBA üzlet, a Suga-Food Húsfeldolgozó üzem és sok szülő, akik tombolatárgyak felajánlásával gazdagították a nyeremények számát. Ezúton is köszönetet szeretnék mondani minden támogatónknak és mindazoknak, akik munkájukkal vagy részvételükkel hozzájárultak a farsang sikeréhez!

 

Rikkerné Filó Beáta

          szervező